Platform creëren om vraag en aanbod met elkaar te verbinden

Partners

Maas en Waal in Beweging: Betrokken Partners

Onderschrijft jouw organisatie het belang van gezonde, vitale en gelukkige burgers en… wil jij als overheidsinstelling , ondernemer , vereniging, stichting of andere non- profitorganisaties een bijdrage leveren aan het stimuleren van meer bewegen en eten van gezond voedsel voor alle inwoners van Maas en Waal?

Ambassadeurs, vrijwilligers en het bestuur kunnen uw hulp in allerlei vormen gebruiken om hun activiteiten te realiseren. Het gezamenlijk uitdragen in woord en daad van de doelstelling van de stichting Maas en Waal in beweging vergroot het effect van al die activiteiten. Wil jij deze unieke positie in het land van Maas en Waal innemen? Wordt dan PARTNER van de stichting Maas en Waal in beweging en meld je aan via het contactformulier.

Gemeente West Maas en Waal
Gemeente West Maas en Waal onderschrijft het belang van een gezonde leefstijl en zet zich actief in voor het ondersteunen van de doelstelling van Maas en Waal in beweging. Sinds september 2017 heeft de gemeente een nieuwe subsidieregeling in het leven geroepen waar organisaties, ondernemers of verenigingen een aanvraag voor kunnen indienen. In totaal is er twee keer € 750,- beschikbaar per kalenderjaar voor initiatieven die voldoen aan de doelstelling. Voor meer informatie klik HIER

Maas en Waal in Beweging