Platform creëren om vraag en aanbod met elkaar te verbinden

Initiatieven

Wat doet u al om Maas en Waal gezonder te maken?

Deel uw initiatief via onze website. Samen kunnen we nog meer bereiken!

Gemeente West Maas en Waal

Alphen:

Initiatief.

Altforst:

Initiatief.

Appeltern:

Initiatief.

Beneden-Leeuwen:

Eerste weekend van september - Dijkensport.nl
De organisatie van dit sportieve evenement is in handen van Stichting Maas en Waalse Dijkenloop. Onze doelstelling is zoveel mogelijk mensen - zowel jong en oud - in beweging brengen in een mooie en natuurlijke omgeving. De breedtesport staat hierbij voorop. Met het promoten van het bewegen willen we een bijdrage leveren aan een gezondere leefstijl. Bewegen is voor ons een verlengstuk van gezond leven.

Doe mee en kom wandelen, fietsen, hardlopen, skeeleren, steppen, wielrennen en na afloop genieten van je sportieve prestatie! Lees verder HIER

Boven-Leeuwen:

zondag 21 mei - IVN Maas en Waal

Natuurontbijt georganiseerd door IVN Maas en Waal in Leefpark Groenewoud te Boven-Leeuwen.
ivnBegin de dag eens anders als je gewend ben en kom zondag 21 mei met het hele gezin en opa`s en oma`s naar het ”Leefpark Groenewoud”in Boven-Leeuwen.
Wij verzorgen een gezond natuurontbijt met streekproducten. In de buitenlucht smaakt dit extra lekker. De kinderen mogen hun eigen broodje bakken. Na het ontbijt is er een leuke natuuractiviteit in het park. Het ontbijt begint om 09.30 uur, aansluitend natuuractiviteit, deze zal rond 11.00 uur eindigen. Bij regen is er een tent.

Adres: het Leefpark Groenewoud aan de willibrordusstraat, te Boven leeuwen.

Kosten: vrijwillige bijdrage.
Opgeven voor 18 mei: Tel : 06-51310654 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Dreumel:

Initiatief.

Maasbommel:

Initiatief.

Wamel:

Initiatief.

Gemeente Druten

Afferden:

Dinsdag 11 april - De Zandroos
Maas en Waal in Beweging stimuleert zowel burgers, ondernemers als professionals om op originele wijze het dagelijks bewegen en het eten van gezonde voeding te stimuleren. De Zandroos is een van onze partners/ambassadeurs die een origineel idee heeft om bewegen en gezonde voeding met elkaar te verbinden. In het kader van de heropening van hun zaak krijgen mensen die op dinsdag 11 april met de fiets of te voet bij De Zandroos boodschappen halen, 15% korting op hun aankopen.
Dit kan een positieve prikkel zijn om in plaats van de auto, de fiets te pakken of met de boodschappentas lopend naar de Zandroos te gaan.
Een actie hoeft niet groot te zijn om aandacht te vragen voor meer bewegen.

Deest:

Initiatief.

Druten:

Initiatief.

Horssen:

Initiatief.

Puiflijk:

Initiatief.

 

Maas en Waal in Beweging

 

Maas en Waal in Beweging